Finančna pismenost (umetnost ravnanja z denarjem) je v današnjem času pomembnejša kot kdajkoli prej. Od nje je odvisna naša kvaliteta življenja, zdravje (tako fizično kot tudi psihično), zadovoljstvo, delo ki ga opravljamo… skratka vse. In opažam, da jo zelo pogosto zanemarjamo. In to se marsikomu maščuje.

Upam, da ti nisi med njimi.

Vsekakor pa imaš na področju denarja vse vajeti v svojih rokah. In tukaj ti lahko pomagam.

Za začetek si lahko prebereš katerega od priročnikov

Priročnik pri sklepanju osebnih zavarovanj ti pove vse, kar rabiš vedeti o sklepanju osebnih zavarovanj. Približno 25 let je tega, kar sem se prvič srečal s sklepanjem še za koga drugega, ne samo zase. Nekaj detajlov je napisanih tukaj.

6 pasti pri sklepanju zavarovanj – predvsem osebnih. Prepričan sem, da tudi ti tičiš vsaj v eni 🙂 Preveriš lahko tukaj. In brezplačno lahko prebereš en del tega priročnika.

Učinkovit sestanek z zavarovalnim agentom je bil sprva mišljen kot dodatek k Priročniku pri sklepanju osebnih zavarovanj, vendar se je kasneje še bolj izkazal kot samostojen priročnik, ki deluje praktično pri vseh vrstah zavarovanj.

Upam da ne misliš, da pišem samo o zavarovanjih… davno tega sem pripravil za nekaj ur programa na različne teme, povezane s finančno pismenostjo. Sicer je še zmeraj vse res, kar je posnetega, vendar sem se tudi jaz nekaj naučil tekom let in jih zdaj prenavljam. Če te pa zelo zanima, mi pa seveda pusti sporočilo in se lahko kaj dogovoriva…

In ja, ni skrivnost, pripravljam knjigo o ravnanju z denarjem… za zaposlene in za male podjetnike. Prekarce. Nezaposlene. Študente. Upokojence. Skratka za vse. Super bo! Pravzaprav… bi želel biti v testni skupini pred izdajo? Pusti svoj kontakt in se zmeniva!

 

Lahko se dogovoriva tudi za oseben pogovor

Veliko pa bo tudi pomenilo, če se naročiš na novice iz sveta osebnih financ. Da ne iščeš preveč – spodnje polje je pravo. Dobiš darilo zraven! (kdo pa se danes še prijavlja na novice brez darila, kajne? 🙂 )