Juhu, finančna pismenost je nazaj!

En čas je ni bilo. Par stvari me je povozilo. Pol so pa še hekerji uletel in ker niso našli piva, so stran razsuli na prafaktorje. Pa ne mi zdej o backupu prosim…

Pravzaprav je finančna pismenost obstajala ves čas. Samo spletne strani ni bilo. In jaz sem se tačas ukvarjal z drugimi stvarmi.

Pomagal sem nekaj ljudem, nekaterim zaslužiti denar, drugim rešiti svoj denar, spet tretjim izogniti se napakam.

In reševal svoje osebne probleme… Jasno, kdo jih pa nima 🙂

Kakorkoli, zdaj je nazaj. In bo tudi naprej, ker je videti, da se vedno bolj zavedamo, da je finančna pismenost zelo pomembna.

Tudi jaz. Brez finančne pismenosti, ki jo imam, bi jo verjetno bistveno slabše odnesel. Tako pa…

Pravijo, da nikoli ne dobimo večjega problema na glavo kot pa smo ga sposobni rešiti. Včasih se sprašujem, če se še splača naprej izobraževati in riniti v izkušnje… ker potem bi bili problemi mogoče manjši 🙂

Kaj pa če to ni res? Jah… preventivno bom raje še naprej počel tisto kar rad počnem in se sproti še kaj naučil. In pomagal še komu.

Malo sem tudi pisal vmes, precej vprašanj sem dobil s področja zavarovanj. Kakšno zavarovanje rabim, pod kakšnimi pogoji, na kaj moram paziti… veliko je tega.

In sem ugotovil, da je kot pri vseh stvareh najbolje iti od začetka. Oziroma od tam, kjer zmanjka tal pod nogami.

Tako je nastal priročnik Šest najpogostejših pasti zavarovanja. Nič posebnega, zato pa toliko bolj koristen. Plod opazovanja dogajanja zadnjih nekaj let.

Tukaj lahko preveriš, če bi morda prišel prav tudi tebi:

http://financna.pismenost.net

Napišeš svoj mail in dobiš brezplačen vzorec.

Če te kaj posebej zanima, pa klikneš na kontakt.